Discription

- Kesukaran menambahkan pengalaman Pengalaman mendewasakan pemikiran -

(^_^)Y

Followers

Sunday, December 25, 2011

59 - FULLHOUSE DAN 3 BERUANG




Tengah2 dok mengelamun ni tiba2 terdengar satu lagu yang mencuit hati.. Lagu ni sebelum ni tak pernah dengar sampai la aku tengok cerita Korea... Cerita apa???? hmmmm.. Mesti la cerita yang JIWANG... (tapi cerita Korea memang banyak yang jiwang kan?? ) huhuhu.. Cerita tentang RUMAH YANG PENUH ataupun lebih glamour disebut FULLHOUSE... hihihi..



Jadi kepada yang relakskan otak kejap terutamanya yang nak exam tu, apa kata tengok video di bawah ni dan nyanyi sama2.. Mesti ramai yang suka lagu ni... JOM LAYANNNNZZZZZ!!!



Gom Se Mari  (3 Bears Song )
(Lagu anak-anak Korea)


video


gom sema-ri-ga
han chi-be-yi-so
appa gom
omma gom
ae-gi gom
appa gommun tung-tung-hae
omma gommun nal-shin-hae
ae-gi gommun na bul-gwi-yo-wo
hishuk hishuk cha-rhan-da

 
SETELAH DITERJEMAHKAN

 
Three bears living in a house
Papa bear, Mama bear, and Baby bear
Papa bear is very fat
Mama bear is very skinny
And Baby bear is so very cute
That's all 



Amacam?? Best tak lagu ni?? hihihihi.. Saja je nak share kot2 korang boring2 dan nak kan sedikit hiburan ringan.. hehe.. Kalau dah rasa boring sangat study tu, boleh la menari bersama2 ikut video ni yer... 


PEACEEEE !!! ^^


Mak, anak dan bapak beruang... ^^

 

1 comment:

Puteri Narimah Jamali said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...