Discription

- Kesukaran menambahkan pengalaman Pengalaman mendewasakan pemikiran -

(^_^)Y

Followers

Saturday, January 22, 2011

7 - RIANG RIA TASIK IDAMAN

Selamat berjumpa lagi dalam rancangan blog memblog.. hoho..

Ingat nak update semalam tapi tiba2 tak ada mood...
Jadi terpaksalah bawa ke hari ini.. minta maaf semua.. huhu

Baiklah.. Berbalik kepada cerita malam semalam (20 Januari 2011) yer..
Setelah hampir sebulan berjanji akhirnya bertempat di TASIK IDAMAN,
hajat kami (saya, alang, ayin, LINDA, NIZA, kill dan aten) tercapai juga...

APAKAH????

Jeng Jeng Jeng !!!!!

 
MAKAN PERCUMA!!! hahahaha

Kenapa percuma??? 
Haaaaa... itu yang kita tak tahu... hoho
Sebenarnya ada dua hamba Allah telah berjanji untuk belanja selepas ............. (fikir2).. hihi

SIAPAKAH MEREKA???
Inilah mereka... Cuba teka siapakah disebalik gambar ini... =)

 Siapa yer??

|
|
|
|
V

Inilah orangnya... =))

Haniza dan Mazlinda
 Hehehe.. Terima kasih banyak2 diucapkan kepada mereka yang sanggup menghabiskan wang 
demi negara dan bangsa  kawan2 yang lapar.. (Kesiannya) hahahaha

Nanti2 boring2 belanjalah lagi yer... =)

Kita lihat pula apakah menu yang diorder..



Apakah yang anda nampak????
Haaaa... Jom kita check satu2

Senarai menu :

Nasi putih 
Ikan Siakap 3 Rasa
Ikan Kerapu Masak Stim
Tom Yam Campur
Sayur Kailan Ikan Masin
Telur Bungkus
Sotong Goreng Tepung
Air macam2 jenis la

Banyak tak???
Rasa macam x banyak pun (Luahan hati Alang n Kill).. hihi

Tapi agak puas hati la dapat makan di situ sekali sekala 
(sebab dah lama tak pergi tempat tu).. hohoho

Kita jeling2 gambar2 pula yer.. =)

SEBELUM MAKAN

KAMI.. (Tidak termasuk Kill dan Alang)

Sempat lagi.. =)


Rasa tak sabar nak makan..

Senyum hanya di bibir (dalam hati tak tahu pula,.. maklumlah kena belanja).. hihi

Wahhhh...

SEDANG MAKAN

Perlu ke buat muka macam tu???


Menikmati juadah

Ayin.. Terbaik ar... hihi
Cuba tengok gambar2 di atas...
Semangat je saya mereka2 ini kalau bab2 makan kan.. 
Nasib baik saya makan sikit saja..  hihihi

SELEPAS MAKAN

Wah.. Sampai licin.. hoho
Jangan ingat semua perempuan makan sikit.. Tengok mereka2 ini.. Bertimbun2.. hihi

Motif??

Alhamdulillah..

Saja seronok2..

WOW... KILL.. HEBAT.. SEMUA DIMAKANNYA...

Hehehe..
Selepas habis sahaja sesi makan, tiba2 ada seorang hamba Allah membuat  
sesi luahan perasaan...

PERASAAN TERHADAP LELAKI... 
Wow.. mereka2 ini sudah dewasa nampaknya.. hahaha

Untuk sesi ini, memang ada record video.. 
Tengoklah bila2 kalu rasa terancam, VIDEO ITU AKAN DISEBARKAN
HAHAHAHA (gelak jahat)

Walaubagaimanapun, memang seronok bersama mereka pada malam tersebut.. 
Hilang segala duka lara buat seketika.. =)
Terima kasih banyak2 kawan2 semua..

Ini sahaja yang ingin dikongsi untuk entry kali ini..

Sesiapa yang teringin merasa masakan di TASIK IDAMAN tetapi tidak tahu tempatnya,
bolehlah ajak saya ke sana untuk tunjukkan jalan (dan semestinya belanja la)
hahahaha... 

NAK TAHU DIMANAKAH TEMPATNYA??? 
Carilah di GOOGLE SEARCH yer.. hihi

Mungkin anda boleh mencuba makanan di situ sambil  
melihat pemandangan tasik pada waktu malam..

Tempat makan pula terletak di atas air.. (darat pun ada juga)

Sebab itulah saya suka ke sana.. =))

Sekian Terima Kasih
PeaCe (^_^)Y

p/s: Sesiapa rasa ada duit lebih dan ingin membuat kebajikan ajaklah saya ke sana.. =)

8 comments:

alang said...

pasni KFC lak...hohohoho

Puteri Narimah Jamali said...

wah, sedapnya... nak skit bro...!

Kill said...

kejam! harus ke gambar org tu saiz sebesar2 gambar? uwaaa..focus plakk..

Lady Anne said...

ni apa kes?? pompuan blnja llki??? ngee~~~ hihi...

~cHibBy~ said...

woittt!!!!!!!!!

mInYe said...

diet,diet! jgn makan~

TuJuH BeLaS said...

alang: tu la.. ntah bila la... =)
Nare: amik la...
kill: tpksa tgk saiz org nya gak.. huhu
Anne: besa la.. zaman skang.. suma ada duit.. x ksah laki or pmpuan.. hoho
Linda: awat?
Min: diet la tu.. dorg yg mkn byk.. hoho

Lady Anne said...

jgn lupa blnja diorg blik=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...